Viivi Lindblom

Millainen Life Coach olen?

Olen vahva empaatti suurella sydämellä ja yllättävällä sisulla. Olen pienestä asti ollut hyvin tarkka huomaamaan läheisteni potentiaalin ja suurella rakkaudella kannustanut sitä kukkimaan. Voisin sanoa, että intohimoni on kuulla muiden intohimoista. Rakastan nähdä, miten ihminen herää eloon niistä puhuessaan!

Uskon siihen, että meillä on jokaisessa hetkessä tarvitsemamme resurssit päästäksemme seuraavalle askeleelle matkallamme kohti tavoitteitamme. Aina tietomme ei vain ole niin selkeästi esillä, kuin toivoisimme, joten siksi on hyvä olla rinnalla turvallinen ja luotettava ihminen, jonka kanssa voimme kaivaa sisäiset aarteemme meistä ulos. Hyödynnän työssäni sekä henkistä että käytönnönläheistä työskentelytapaa, sopeutuen tilanteeseen.

Minulle on tärkeää, että välillemme syntyy yhteinen luottamuksen tila. Jutellessasi kanssani saat kokea olosi turvalliseksi ja hyväksytyksi. Olen tarkka ja intuitiivinen, ja käytän aistimaani apuna tapaamisessa. Sen avulla ymmärrän mihin ja milloin puskea sekä milloin höllätä, jotta saamme selvitettyä mahdollisimman syvältä aidot tunteesi, toiveesi, mahdolliset lukkosi sekä muutoksesi avaimet.

Omassa arjessani olen intohimoinen ihmisyyden ja elämän tutkiskelija. Viimeisin erityiskiinnostuksenkohteeni on Carl Jungin kognitiivisiin funktioihin pohjautuva Objective Personality System, joka käyttää monille tuttuja nelikirjaimisia tyyppinimiä (INFJ, ESTP). Kasvukokemukseltani olen parantuva ex-perfektionisti ja yliajattelija. Bisnesmaailmassa erityisosaamiseni on markkinoinnin alalta, mm. palvelumuotoilu ja brändäys. Vastapainoksi puran luovuuttani suunnittelemalla ja kuvittamalla omia kalenterituotteita sekä arkisia esineitä elämää ilostuttamaan. Nautin erityisen paljon auringossa istuskelusta teekupin ja muistivihon kera, ja hyötyisin luonnossa hiljentymisestä ja reippailusta.

      Koulutukseni:

  • NLP Practioner (2019)

  • LTI Ratkaisukeskeinen coach (2020-)

  • Love & Authenticity Practitioner (2020)

  • NLP Master Practitioner (2021)