Viivi Lindblom

Millainen Life Coach olen?

Olen herkkä empaatti suurella sydämellä ja yllättävällä sisulla. Olen pienestä asti ollut hyvin tarkka huomaamaan läheisteni potentiaalin ja suurella rakkaudella kannustanut sitä kukkimaan. Voisin sanoa, että intohimoni on kuulla muiden intohimoista. Rakastan nähdä, miten ihminen herää eloon niistä puhuessaan!

 

Vaikka osittain elän vahvasti intuitiivista taiteilijaelämää, samalla rakastan järjestelmällisyyttä, asioiden organisoimista ja toimivien työkalujen löytämistä mielen ja arjen selkeyttämiseen. Nautin mm. kalentereista, journalingista ja minimalismista/essentialismista.

Uskon siihen, että meillä on jokaisessa hetkessä tarvitsemamme resurssit päästäksemme seuraavalle askeleelle matkallamme kohti tavoitteitamme. Aina tietomme ei vain ole niin selkeästi esillä, kuin toivoisimme, joten siksi on hyvä olla rinnalla turvallinen ja luotettava ihminen, jonka kanssa voimme kaivaa sisäiset aarteemme meistä ulos. Hyödynnän työssäni sekä henkistä universumi-ajattelua että käytönnönläheistä työskentelytapaa tarpeisiisi ja persoonaasi sopeutuen.

Minulle on tärkeää, että välillemme syntyy yhteinen luottamuksen tila. Jutellessasi kanssani saat kokea olosi turvalliseksi ja täydellisen hyväksytyksi. Olen tarkka ja intuitiivinen, ja (luvallasi) käytän sinusta aistimaani apuna tapaamisessa. Sen avulla ymmärrän mihin ja milloin puskea sekä milloin höllätä, jotta saamme selvitettyä mahdollisimman syvältä aidot tunteesi, toiveesi, lukkosi sekä muutoksesi avaimet.

Omassa arjessani olen intohimoinen itseni kehittäjä, parantuva ex-perfektionisti ja yliajattelija. Suunnittelen ja kuvitan itse omia kalenterituotteita sekä arkisia esineitä elämää ilostuttamaan. Nautin auringossa istuskelusta teekupin ja muistivihon kera sekä luonnon keskellä hiljentymisestä

      Koulutukseni:

  • NLP Practioner (2019)

  • LTI Ratkaisukeskeinen coach (2020-)

  • Love & Authenticity Practitioner (2020)

  • NLP Master Practitioner (2021)