Kuka minä olen ja mikä on Lumerina?

IMG_5845.jpg

VIIVI LINDBLOM:

  • NLP Practioner (2019)

  • LTI Ratkaisukeskeinen coach (2020)

  • Love & Authenticity Practitioner (2020)

  • NLP Master (2021)

Heipähei, kanssamatkustaja! 🙋🏻‍♀️💕

 

Olen Viivi, Turkulainen pikku söpöhöpöilijä, Lumerinan omistaja ja Planner Lovers Finland -kalenteriyhteisön äiti. Marraskuussa 2018 minulla täyttyi 1/4 vuosisata mittarissa ja sen kunniaksi päätin repäistä oikein kunnolla elämäni suunnan uusiksi! Vedin ison tytön housut jalkaan, hain Y-tunnuksen ja lähdin toteuttamaan unelmaani, jonka todellinen muoto alkoi avautua sitä mukaa, kun rohkeuteni ja päättäväisyyteni kasvoi.

 

Unelmani ensimmäinen vaihe on nyt tässä! Olen haaveillut tarrakaupan avaamisesta siitä asti, kun vuonna 2015 löysin kalenterituunauksen ihmeellisen maailman. Nyt minulla on puoti, jossa myyn itse kuvittamiani tarroja ja muita paperituotteita. Lumerinan on kuitenkin tarkoitus olla paljon muutakin, kuin pelkkä tarrapuoti, ja tavoitteeni tälle vuodelle on kehittää yritystäni kohti "oikeaa" olomuotoaan.

 

Lumerinan ydin on olla valonsäde harmaassa, eräänlainen henkisen hyvinvoinnin majakka. Tarkoitukseni on tuotteitteni ja palveluitteni avulla levittää hyvää oloa, vahvistaa uskoa ”mahdottomaan” (erityisesti omaan arvoon ja kykyihin liittyen) sekä tarjota turvallinen ympäristö olla oma ihana itsensä. ♥️ Usein on pelottavaa edes katsoa unelmiaan kohti, joten Lumerinan ensimmäinen tavoite oli luoda kanava, jolla tarjota arkisella tasolla tukea edes pieniin askeleihin, kuten hyvinvointinsa priorisointiin. Seuraava projektini on kehittää tuote- ja palvelukokonaisuus, jonka keskeinen tarkoitus on tarjota rohkaisua ja apua ottamaan seuraavat, konkreettisemmat askeleet kohti unelmiaan. Haluan auttaa hahmottamaan unelmat, paljastamaan huolet, pelot sekä rajoittavat uskomukset, jotta ne voidaan kohdata, sekä löytämään meidän jokaisen sisällä piilevän rohkeuden! Kaikkein eniten haluan auttaa sinua näkemään Sinut. Sen kauniin ja vahvan ytimen, jonka tiedän sisälläsi odottavan näkemistä. 💎✨

Lumerina, tämä pieni kaunis murmeli, on mun unelma. 💖 Sen synnyttäminen ja kasvattaminen on jo lyhyessä ajassa opettanut minulle aivan uskomattoman paljon elämästä, itsestäni sekä kyvyistäni; tärkeimpänä oppina, että MINÄ PYSTYN. Nyt haluan näyttää, että myös Sinä pystyt.

 

Rakkautta hehkuen,

Viivi Lindblom 💖✨

CONTACT ME

Your details were sent successfully!